Küldetésünk

A Rockmúzeum kulturális küldetésének része nem csak a múlt ápolása, hanem jelmondatunknak megfelelően a jövő építése is. Fiatal zenészek részére bemutatkozást kívánunk biztosítani, zenei mesterkurzusokat kívánunk szervezni. Célunk az idős zenészek segítése is. Azonban nagyobb lélegzetű terveinkhez már a széleskörű nagyközönség és a vállalati szféra támogatására is szükség lesz, mert ezen programok finanszírozására a Rockmúzeum jelenlegi forrásai nem elegendőek.

Várjuk mindenki felajánlását, keressük a korabeli hangszereket, erősítőket, plakátokat, szakkönyveket, kottákat, zenészrelikviákat, fényképeket, mindent, ami a korszakhoz és a műfajhoz köthető.

A Rockmúzeum nem kíván a bemutatott zenei stílusokban, vagy akár az adott zenekarok közt értékítéletével válogatni, ám azt meg kell jegyeznünk, hogy azt tudjuk kiállítani, amit az adott zenekarok, vagy rajongók nekünk ajándékoznak, vagy letétbe helyeznek nálunk. Kizárólag ez az oka annak, hogy jelenleg egyes zenekarok, vagy műfajok esetlegesen nagyobb súllyal szerepelnek a kiállításon.

Album a kezdetekről: